Webinar: Waarde halen uit gestructureerde data (door XBRL Nederland en SBR Vernieuwing)

U neemt deel aan het SBR-stelsel. Het ontvangen en verwerken van XBRL-data heeft uw organisatie inmiddels onder de knie. Maar valt er niet veel meer waarde te halen uit uw deelname aan het SBR-stelsel? Het is tenslotte gestructureerde data voorzien van scherpe definities.

Op 28 oktober en 4 november 2021 van 10:00-12:00 uur organiseren XBRL Nederland en SBR Vernieuwing twee webinars. Hierin geven we inzicht in hoe andere partijen de verwerking en analyse van XBRL-data hebben aangepakt en hoe dit hen helpt hun doelen te behalen en informatie te kunnen delen met een ander.

Wilt u ook meer waarde halen uit de gegevens die u ontvangt, deze efficiënt verwerken, analyseren of delen? Of heeft u specifieke vragen over dit onderwerp? Meld u aan en deel deze uitnodiging met andere belanghebbenden.

Tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen. Voorafgaand aan het webinar op 4 november 2021 kunt u specifieke vragen doorgeven voor ons panel ervaringsdeskundigen. Deze vragen kunt u via dit formulier insturen (vóór 1 november 2021).

Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u hieronder.