1 oktober live-gang portaal SBR-wonen voor de dPi2024

Dinsdag 1 oktober 2024 wordt het portaal van SBR-wonen opengesteld voor de dPi2024. Vóór 15 december 2024 moeten corporaties de dPi2024 aanleveren bij de uitvragende partijen Aw, WSW en het ministerie van VRO.    

De werkwijze en het proces van het portaal van SBR-wonen voor de dPi2024 zijn grotendeels hetzelfde als voorgaand jaar. Inhoudelijk zijn er enkele wijzigingen. Een uitgebreid overzicht van alle wijzigingen van de dPi2024 ten opzichte van de dPi2023 zijn op onderdeel- en paragraafniveau opgenomen in het  document Overzicht wijzigingen dPi2024.  

Softwareleveranciers bevinden zich in de afrondingsfase van de ontwikkeling van hun software ten behoeve van dPi2024. Zodra de software voor corporaties gereed is, kunt u rechtstreeks system-to-system aanleveren via de softwareleverancier.  Voor vragen over system-to-system kunt u contact opnemen met uw softwareleverancier.    

Het opstellen en indienen van de dPi wordt ondersteund met handleidingen en overige hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie in onze Kennisbank  of neem contact op met de Servicedesk.